AUTOMATA AJTÓ

Professzionális automata ajtó megoldások
Toló és szárnyas ajtónyitó automatikák szakemberektől

Teleszkópos automata ajtó

Teleszkópos automata ajtó

Elegáns teleszkópos automata ajtó megoldások.
Gyorsabb működés, helytakarékos kialakítás, 5 év teljes körű garancia.
Minőségi automata ajtó kivitelezés, karbantartás és szerviz.

A teleszkópos automata ajtó a kis helyigényű, elegáns és gyors működésű megoldás az automata ajtók területén.

Az automata ajtók alapvetően két csoportba oszthatóak. Az egyik a nyíló, a másik a toló ajtó. Ez utóbbi kategóriába tartozik a teleszkópos automata ajtó is. Lényege, hogy az ajtószárnyak oldalirányba csúsznak el, ezáltal nyitva vagy éppen zárva az átjárót. Értelemszerűen a toló ajtóknak nagy oldalirányú helyigényük van, hiszen el kell férjen ott az ajtószárny. Ez a helyigény jelentősen képes csökkenni a teleszkópos automata ajtók esetében. Ekkor ugyanis két ajtószárny egymás elé siklik be, ezáltal helyet spórolva, mintha kártyalapokat rendeznénk el. A teleszkópos automata ajtó készülhet kettő vagy négy szárnyú kivitelben, a hely és az igények függvényében. Az egy-, illetve kétszárnyú toló ajtókkal szemben ezek a modellek nagyon gyors nyitási és zárási sebességre képesek, tehát olyan esetekben amikor fontos ez a szempont, mindenféleképpen a teleszkópos automata ajtó a jó megoldás.

Teleszkópos automata ajtó

A teleszkópos automata ajtó alapja az operátor, azaz a vezérlő egység. Ebben található a masszív és megbízható motor, amelyik akár több millió nyitás-zárás ciklusra van tervezve. Ugyanitt helyezkedik el a szünetmentes működést biztosító akkumulátor is, amelyik akár órákon keresztül képes üzemeltetni az automata ajtót, így biztos, hogy nem ragadhatunk bent vagy éppen kint egy esetleges áramszünet esetén. Mivel az operátor elektronikus, így szinte teljes a szabadság, már ami a teleszkópos automata ajtó irányítását illeti. Használhatunk mikrohullámú mozgásérzékelőt, illetve a beléptető rendszerek (kártyás, ujjlenyomat olvasós stb.) széles skáláját.

Teleszkópos automata ajtó

A teleszkópos automata ajtó kivitele is változatos lehet. Az egyszerű 4+4 mm-es alap biztonsági üveg már kiváló megoldást jelent, de igény esetén a golyóálló üvegezés is megoldható. A vastagabb, masszívabb üvegezés lehetővé teszi, hogy elhagyjuk a teleszkópos automata ajtó profilját, azaz nincs szükség keretre. Ezáltal az ajtó még letisztultabb és elegánsabb formát mutat.

Teleszkópos automata ajtó

A biztonsági előírások is nagy szerepet játszanak egy teleszkópos automata ajtó kialakításában. Éppen ezért az ajtók felszerelhetőek különféle megoldásokkal. Ilyen a rácsukódás elleni védelem vagy a vésznyitó. Ez utóbbinak köszönhetően a teleszkópos automata ajtó tökéletesen megfelel egy vészkijárattal szemben támasztott követelményeknek.

Teleszkópos automata ajtó

A teleszkópos automata ajtó minőségi kivitelét gyártja a DITEC svéd cég, már közel negyven éve. Szakemberként már hosszú évek óta forgalmazzuk és meggyőződhettünk a kiváló minőségéről és megbízhatóságáról. Éppen ezért a teleszkópos automata ajtó kivitelezéséhez cégünk a DITEC típusait javasolja. A masszív és elegáns kivitel mellett a DITEC teleszkópos automata ajtó rengeteg színvariációban készülhet el, az Ön igényeihez igazítottan. A minőséget és a szakértelmet alátámasztva minden DITEC teleszkópos automata ajtó 5 év teljeskörű garanciával kerül beépítésre.

Ha Ön is automata ajtót szeretne, keresse bizalommal szakértő kollégáinkat! Segítünk!

További automata ajtók

Professzionális automata ajtó megoldások. DITEC automata ajtó rendszerek telepítése. Toló és szárnyas ajtónyitó automatikák szakemberektől. Toló, teleszkópos és íves automata ajtó. Intelligens és biztonságos automata ajtó vészkijáratokra. Automata ajtó biztonsági üvegezéssel. Rozsdamentes kórházi automata ajtó rendszerek akár ólom betéttel is. Szárnyas ajtónyitó és akadálymentesítés. Több mint 10 év szakmai tapasztalat, több száz referencia országszerte. Igényes automata ajtó kivitelezés, karbantartás és szerviz.