AUTOMATA AJTÓ

Professzionális automata ajtó megoldások
Toló és szárnyas ajtónyitó automatikák szakemberektől

Íves automata ajtó

Íves automata ajtó

Látványos automata ajtó megoldások.
Különleges megjelenés és hajlított üveg, ultramodern épületekhez.
Íves automata ajtó rendszerek 5 év teljes körű garanciával.

Látványos, elegáns és praktikus megoldás. Ez az íves automata ajtó, amelyik kinyílik Ön előtt, becsukódik Ön után, és mindezt automatikusan anélkül, hogy Önnek meg kellene fognia egy kilincset vagy megnyomnia egy gombot.

Íves automata ajtó

Az íves automata ajtó működési elve a tolóajtón alapszik. A nyílást lezáró egy, kettő vagy több ajtószárny oldalirányba mozogva nyitja vagy éppen zárja az áthaladást. Az íves automata ajtó esetében azonban nem sík ajtószárnyakról, hanem ívesen meghajlított ajtószárnyakról van szó. Ezek mozognak a körív mentén nyitáskor és záráskor. Éppen ez a kis extra, ami miatt az íves automata ajtó különleges megjelenést kölcsönöz az épületnek vagy az átjárónak. Sokan pont ezt keresik, és ezt tervezik be pl. szállodák, bevásárló központok, illetve egyéb, stílusos, modern épületek díszeként. Az íves automata ajtó a működésének és megbízhatóságának köszönhetően tökéletesen megfelel egy modern nyílászárónak, illetve egyúttal akadálymentesítő eszköznek is. A mozgáskorlátozottak számára is megoldást jelent az automatikusan nyíló és záródó ajtó.

Íves automata ajtó

Szerencsénk van a technológia miatt. Az íves automata ajtó szinte bármilyen ívhez, sugárhoz, átmérőhöz alakítható, nagyon széles határok között tervezhetünk. Az ajtószárnyak mozgatását az operátor, a működtető egység végzi. Ezt hosszú élettartamra tervezik, napi akár ezerszeres nyitást-zárást feltételezve. További fontos tényező, hogy az ajtó a nyitási és zárási ciklust halkan végezze. Az íves automata ajtó operátora tartalmazz egy akkumulátort is, amelyik áramkimaradás esetén jelenthet biztonságot, képes órákon keresztül üzemeltetni az ajtót. További előny, hogy az automata ajtó rácsukódás ellenei védelme segít megelőzni a baleseteket. Az elektronikus vezérlés miatt pedig az íves automata ajtó működése tökéletesen irányítható mozgásérzékelő vagy speciális beléptető rendszerek segítségével.

Íves automata ajtó

Az íves automata ajtó kivitele szintén nagy változatosságnak örvend. Az egyszerű 4+4 mm-es ragasztott biztonsági üveg megoldás mellett különféle profilok és üvegvastagságok (akár golyóálló), illetve színek kényeztetik a megrendelőt.

Íves automata ajtó

Számunka a minőség a legfontosabb az, hogy az íves automata ajtó megbízhatóan és hosszútávon működjön. Ennek tükrében választotta cégünk a svéd DITEC márkát, az egyik legnagyobb európai automata ajtókat gyártó céget. A DITEC márka már negyven éve bizonyítja, hogy a minőség a legjobb befektetés, számos hazai vonatkozás tekintetében is. A DITEC íves automata ajtó megbízható, masszív és elegáns kivitelű. A helyszíni telepítéstől számított 5 év teljeskörű garanciát nyújtunk ezekre a termékekre.

Íves automata ajtó

A DITEC íves automata ajtó kiváló esztétikai és működésbeli tulajdonságai miatt szinte bármilyen igényes kivitelű épülethez javasolható. Cégünk készséggel segít Önnek kiválasztani a legjobban illeszkedő megoldást a leg megfelelőbb színvilággal és ajtó kivitellel. Kollégáink szakértelmére támaszkodva egyszerűen és gyorsan megtalálhatja az ideális íves automata ajtó megoldást. Segítünk a tervezésben, a beépítésben és a karbantartásban egyaránt! Keressen bizalommal!

További automata ajtók

Professzionális automata ajtó megoldások. DITEC automata ajtó rendszerek telepítése. Toló és szárnyas ajtónyitó automatikák szakemberektől. Toló, teleszkópos és íves automata ajtó. Intelligens és biztonságos automata ajtó vészkijáratokra. Automata ajtó biztonsági üvegezéssel. Rozsdamentes kórházi automata ajtó rendszerek akár ólom betéttel is. Szárnyas ajtónyitó és akadálymentesítés. Több mint 10 év szakmai tapasztalat, több száz referencia országszerte. Igényes automata ajtó kivitelezés, karbantartás és szerviz.