AUTOMATA AJTÓ

Professzionális automata ajtó megoldások
Toló és szárnyas ajtónyitó automatikák szakemberektől

Automata ajtó vészkijáratokra

Automata ajtó vészkijáratokra

DITEC automata ajtó rendszerek vészkijáratokra és menekülési útvonalakra.
Középületek, irodaházak és áruházak ideális automata bejárata, az előírásoknak megfelelő kialakítással. Széleskörűen alkalmazható automata ajtó megoldások.

Amikor egy új épületet, főleg nagy forgalmút tervezünk, jogosan merül fel az igény, hogy a nyílászáró legyen elegáns, masszív, megbízható működésű, akadálymentes és még feleljen meg a tűzoltósági, illetve egyéb szakhatósági előírásoknak is, vészkijáratként is funkcionáljon. Ehhez jelent tökéletes megoldást a DITEC automata ajtó vészkijáratokra.

Automata ajtó vészkijáratokra

Az automata toló ajtók egyszerű működésűek, ugyanakkor masszív és stílusos kivitelűek. Számos előnnyel rendelkeznek, amit minden esetben célszerű egy új épület tervezésekor vagy egy régebbi felújításakor figyelembe venni. Az automata ajtók vészkijáratokra is tökéletesen alkalmazhatók, mint az automata toló ajtók speciális változata.

Automata ajtó vészkijáratokra

Cégünk a minőség elkötelezett híve, ezért kizárólag megbízható, jól működő, kis szervizigényű automata ajtókkal foglalkozik. A svéd DITEC cég automata ajtók területén Európa egyik legnagyobb gyártója. Az ISO 9001 besorolás és a TÜV minőségi tanúsítvány, amely minden automata ajtóhoz jár, együttesen garantálja a hosszú, megbízható működést éveken keresztül. Ez az oka, hogy cégünk minden automata ajtóra, akár bejáratokra, akár vészkijáratokra kerül beépítésre 5 év teljeskörű garanciát biztosít.

Automata ajtó vészkijáratokra

Az automata ajtó vezérlő egysége, az operátor mozgatja az ajtószárnyat, amely lehet egy vagy több. Ezek az automata ajtók vészkijáratokra való beépítését több tényező is lehetővé teszi. A beépített akkumulátor, amelyik folyamatos áthaladást biztosít még áramszünet esetén is. A beépített biztonsági mozgásérzékelő, amely mikrohullámok segítségével figyeli az automata ajtó környékét és a programozás szerint nyitja-zárja az ajtót. A vészkijáratként funkcionáló DITEC automata ajtót az Anti-Pánik rendszere teszi tökéletesen alkalmassá a vészkijárat funkciójára. Egy határozott lökéssel ugyanis a zárt automata ajtó kinyílik, így biztosítva szabad utat a vészkijáraton keresztül. Ez a funkció egy vagy kétszárnyú, illetve teleszkópos automata ajtók esetében egyaránt működik. Az automata ajtó vészkijáratokra történő beszerelése így összhangban van a tűzoltósági, illetve egyéb szakhatósági előírásokkal, követelményekkel. Ez nagy segítséget is jelent, hiszen nincs szükség extra vészkijáratok telepítésére a speciális ajtóigény miatt. A kiválóan működő automata ajtók alkalmazhatóak vészkijárat megoldásként, legalábbis az ajtók képesek ezt a szolgáltatást is biztosítani.

Automata ajtó vészkijáratokra

Cégünk figyel minden részletre, szakemberein képesek az automata ajtókat bejárati vagy vészkijárati minőségben, illetve együttesen is telepíteni. Nagy gyakorlatunk van a kivitelezésben és karbantartásban is. Képesek vagyunk átvenni a terhet Öntől és megnyugtatóan, illetve szakszerűen megoldani az épület teljes vészkijárat problémáját az automata ajtók telepítésével. Ne feledje! Ha vészkijárat a gond, keresse az automata ajtó specialistáját!

További automata ajtók

Professzionális automata ajtó megoldások. DITEC automata ajtó rendszerek telepítése. Toló és szárnyas ajtónyitó automatikák szakemberektől. Toló, teleszkópos és íves automata ajtó. Intelligens és biztonságos automata ajtó vészkijáratokra. Automata ajtó biztonsági üvegezéssel. Rozsdamentes kórházi automata ajtó rendszerek akár ólom betéttel is. Szárnyas ajtónyitó és akadálymentesítés. Több mint 10 év szakmai tapasztalat, több száz referencia országszerte. Igényes automata ajtó kivitelezés, karbantartás és szerviz.