AUTOMATA AJTÓ

Professzionális automata ajtó megoldások
Toló és szárnyas ajtónyitó automatikák szakemberektől

Toló automata ajtó

Toló automata ajtó

Egy és kétszárnyas kivitelű toló automata ajtó megoldások.
DITEC automata ajtó rendszerek 5 év garanciával, egyedi méretekben és színben.
Igényes kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Igényes, elegáns és megbízható. Talán ezekkel a szavakkal jellemezhető a modern kor egyik nagy találmánya a toló automata ajtó.

A toló automata ajtó igény szerint engedélyezi vagy gátolja az áthaladást. A vezérlése képes probléma nélkül mozgatni az akár több száz kilogrammos ajtószárnyakat is. Mindez a sajtolt alumínium profilból készült, igen strapabíró központi egységnek köszönhető. A beépített akkumulátor pedig áramkimaradás esetén nyújtja a folyamatos használat lehetőségét.

Toló automata ajtó

Az ajtószárnyak oldal irányban csúsznak el, ezért a toló automata ajtók ilyen irányú helyigénye nagy. Az automatika nyithat egy vagy két szárnyat a felhasználói igényeknek megfelelően. Működésére jellemző, hogy elérhetjük az akár 1,6 m/s nyitási sebességet is. Az ajtó előnye, hogy vastag, edzett üveg esetében még ajtóprofilra sincs szükség, az üveg önmagában képes a masszív és biztonságos nyílászárót nyújtani. Megoldás lehet az akadálymentesítésben is a toló automata ajtó, hiszen a nyitáshoz és záráshoz nem szükséges szinte semmiféle beavatkozás.

Toló automata ajtó

Az általunk forgalmazott toló automata ajtó gyártója a jól ismert DITEC. A svéd cég már negyven éve működik és Európa szinte minden országába szállít, így hazánkban is nagyon sok helyen megtaláljuk termékeit. Az ISO 9001 szabványnak megfelelő működés, valamint a szigorú minőség ellenőrzés kifogástalan termékeket eredményez. Ennek tükrében vállalunk minden toló automata ajtóra 5 év teljes körű garanciát.

Toló automata ajtó

A DITEC toló automata ajtó kiválóan működik, masszív és tartós, ugyanakkor elegáns, letisztult formája miatt is keresett termék. Beépíthető magánlakásba, irodába, irodaházakba, de akár bevásárlóközpontokba. Minden igényre gyárt a DITEC megfelelő műszaki paraméterekkel toló automata ajtót. Az ajtó mérete szinte bármilyen méretűre kérhető, de a legnagyobb áthaladó nyílásszélesség legfeljebb 5 méter szélességű és 2,7 m magasságú lehet. Az üvegajtó szintén egyszerűen alakulhat az igényekhez. A 4+4 mm-es ragasztott biztonsági üvegtől egészen a golyóálló üvegezésig, illetve speciális fóliákig bármilyen igényt képesek vagyunk kielégíteni. Az operátor (vezérlő egység) és az ajtó profiljainak szín a RAL skála közel 200 színéből választható, illetve meg tudunk oldani egyedi kéréseket is, mint pl. a faburkolat. További előny, hogy a toló automata ajtók nem csak sík, de íves profillal is szerelhetők, ezáltal elegánsabbá, egyedibbé varázsolva a megjelenést.

Toló automata ajtó

A toló automata ajtó elektronikus vezérlésű, nem okoz tehát problémát elektronikus nyitás- és zárásérzékelővel felszerelni. Ilyen lehet a mikrohullámú radarral dolgozó mozgásérzékelő vagy a kártyás, illetve ujjlenyomat azonosítós beléptető rendszerek. Az áthaladó személyekre az akadályérzékelő figyel, aminek köszönhető, hogy az ajtó senkit nem fog odacsukni. A toló automata ajtó vészhelyzetben csukott állapotban is nyitható az Anti-Pánik rendszer segítségével. Így az általunk forgalmazott DITEC toló automata ajtók tökéletesen megfelelnek a tűzoltóság, illetve más szakhatóság által támasztott ilyen irányú, valamint a személyvédelmi elvárásoknak.

Toló automata ajtó

Cégünk számos toló automata ajtót épített be, amelyeket ma is megelégedéssel használnak ügyfeleink. Amennyiben Önnek is toló automata ajtóra lenne szüksége, kérem, keresse szakembereinket, készéggel és szakértelemmel várjuk. Ellátjuk szakmai tanácsokkal, segítünk kiválasztani a megfelelő típust, beépítjük és természetesen igény esetén karban is tartjuk.

További automata ajtók

Professzionális automata ajtó megoldások. DITEC automata ajtó rendszerek telepítése. Toló és szárnyas ajtónyitó automatikák szakemberektől. Toló, teleszkópos és íves automata ajtó. Intelligens és biztonságos automata ajtó vészkijáratokra. Automata ajtó biztonsági üvegezéssel. Rozsdamentes kórházi automata ajtó rendszerek akár ólom betéttel is. Szárnyas ajtónyitó és akadálymentesítés. Több mint 10 év szakmai tapasztalat, több száz referencia országszerte. Igényes automata ajtó kivitelezés, karbantartás és szerviz.