AUTOMATA AJTÓ

Professzionális automata ajtó megoldások
Toló és szárnyas ajtónyitó automatikák szakemberektől

Kórházi automata ajtó

Kórházi automata ajtó

Rozsdamentes kórházi automata ajtó rendszerek.
Egyedi kialakítással és ólombetéttel is. Hermetikus zárás tisztaterekhez.
Speciális DITEC automata ajtó megoldások.

Az automatikusan nyílódó és záródó ajtó nagy szerepet játszik életünkben. Így olyan helyeken is mint a közegészségügyi intézmények ma már alapvető megoldásnak számítanak. Nincs ez másként a kórházi automata ajtó esetében sem.

Kórházi automata ajtó

Egy automata ajtó kivitele lehet oldalirányba mozgó tolóajtó, illetve nyíló-csukódó lengőajtó. A tolóajtónak oldalirányban, míg a lengőajtónak előtte szükségeltetik tér a működéséhez. Mindkét esetben az ún. operátor végzi az ajtók nyitását és zárását. Az automata ajtó jeles tulajdonsága, hogy beépített akkumulátorral rendelkezik, így áramkimaradás esetén is, még akár órákig el tudja látni a funkcióját. További előny, ami egy kórház esetében alapvető követelmény is lehet, hogy az automata ajtó vészkijáratként is képes funkcionálni. Belülről kulcs, illetve áram nélkül is egyszerűen kinyitható. A beépített akadályérzékelő funkciónak köszönhetően egy kórházi automata ajtó biztonságos is, hiszen nem csukódik rá senkire és semmire.

Kórházi automata ajtó

Az automata ajtó egy önműködően, valamiféle vezérlés által szabályozottan nyílik és záródik. A vezérlés lehet egy egyszerű mikrohullámos mozgásérzékelő, de lehet kártyás, ujjlenyomat azonosítós stb. beléptető rendszer is. A vezérlés által tehát az automata ajtó képes tökéletesen és felügyelet nélkül szabályozni a személyforgalmat. Ez egy kórház esetében (is) nagyon fontos kritérium, hiszen a kórházi osztályok, helyiségek elérhetősége más és más. A kórház főbejáratához elegendő egy egyszerű mozgásérzékelővel ellátott automata ajtó telepítése, míg a műtőbejáratokhoz, vagy fertőző osztályokhoz a komolyabb beléptető rendszer javasolt. Ebből egyértelműen látszik, hogy a kórházi automata ajtó hosszú távon kifizetődő, elegáns és megbízható berendezése lehet bármilyen betegápolással foglalkozó intézménynek.

Kórházi automata ajtó

Az automata ajtókkal szemben támasztott feltételek mást mutatnak a felhasználási helyek tekintetében. Egy kórházi automata ajtó esetében is többféle kritérium szerepel az elvárások listáján. Egy egyszerű bejárati ajtó, ahol nagy a személyforgalom, egyszerű igényeknek kell, hogy megfeleljen. Nyíljon és záródjon biztonságosan. Ugyanakkor egy magas higiéniai követelmények szerint üzemelő épületrész esetében már az automata ajtóval szembeni elvárások is magasabbak. Ennek megfelelően a kórházi automata ajtó készülhet rozsdamentes kivitelben és lehet légzáró tömítésekkel felszerelve. Természetesen egyéb, speciális igényekhez is igazodhat az ajtó kivitele, mint pl. a röntgensugarak elnyelésére szolgáló ólombetét. Ezek, illetve a lehetőség, hogy a kórházi automata ajtót képesek vagyunk szinte bármilyen igény szerint alakítani és kivitelezni, tökéletesen alkalmassá teszi funkciójának betöltésére. Megbízható, masszív és a speciális elvárásoknak megfelelő ajtót kapunk.

Kórházi automata ajtó

A kórházi, illetve egyéb, bármilyen egészségügyi intézménybe tervezett automata ajtó képes gazdaságos megoldást biztosítani. Az ajtót ugyanis nem kell kézzel nyitogatni, mégis biztonságos zárást nyújt. Nincs szükség kulcsok használatára, mégis tökéletesen távol tartja az illetékteleneket. Mindezek mellet esztétikus, halk és megbízható megoldást jelent.

Kórházi automata ajtó

További kérdések esetén, kérem, keresse bizalommal szakmailag magasan képzett kollégáinkat, akik készséggel segítenek Önnek a tervezésben, a kivitelezésben és a karbantartásban egyaránt. Amennyiben Ön is a tökéletes kórházi automata ajtó híve.

További automata ajtók

Professzionális automata ajtó megoldások. DITEC automata ajtó rendszerek telepítése. Toló és szárnyas ajtónyitó automatikák szakemberektől. Toló, teleszkópos és íves automata ajtó. Intelligens és biztonságos automata ajtó vészkijáratokra. Automata ajtó biztonsági üvegezéssel. Rozsdamentes kórházi automata ajtó rendszerek akár ólom betéttel is. Szárnyas ajtónyitó és akadálymentesítés. Több mint 10 év szakmai tapasztalat, több száz referencia országszerte. Igényes automata ajtó kivitelezés, karbantartás és szerviz.