AUTOMATA AJTÓ

Professzionális automata ajtó megoldások
Toló és szárnyas ajtónyitó automatikák szakemberektől

Automata ajtó üvegezése

Automata ajtó üvegezése

DITEC automata ajtó rendszerek ragasztott biztonsági üvegezéssel.
Biztonságos használat és kimagasló vagyonvédelem. Automata ajtó üvegezése golyóálló és betörés ellen védelmet nyújtó kivitelben is.

Egy automata ajtó nem kizárólag műszakilag jelent fejlett megoldást. A kivitel, a megjelenés, az esztétikum is alakulhat az egyedi igényekhez, az antik nyílászárótól a legmodernebb üvegajtóig bármilyen kivitelben.

Automata ajtó üvegezése

Automata ajtó lehet szinte bármilyen ajtó, amelyhez egy operátor, azaz egy vezérlő egység csatlakozik. Az operátor működteti az automata ajtót az előre meghatározott és beprogramozott igényeknek megfelelően. A biztonságos és precíz működés azonban csak az egyik érv az automata ajtók mellett. A másik a megjelenés.

Automata ajtó üvegezése

A fejlett műszaki megoldásoknak köszönhetően az automata ajtó lehet toló vagy egy, illetve kétszárnyú kivitel. Közös jellemzőjük, hogy ajtókeretre van szükség a stabil automata ajtó kialakításához. Ezen a téren azonban a választék igen széles, szinte bármilyen anyagból készülhet, amely képes stabilan megtartani a saját súlyát. Sőt, amennyiben az automata ajtó üvege megfelelő vastagságú, ez képes önmagában helyettesíteni a keretet is.

Automata ajtó üvegezése

Az automata ajtó keretében ezután sokféle megoldást alkalmazhatunk betétként, ami leginkább a felhasználás helyének és az elvárt ízlésnek megfelelő. Az üveg a leggyakoribb, hiszen elegáns és világos egyszerre. Az automata ajtó üvegezése ennek megfelelően, sokféle lehet. Bevásárló központok, bankok, hivatalok kedvelt üvegezési megoldása a teli üveges automata ajtó. Gyakran erre az üvegfelületre különféle díszítő vagy informális fóliákat is elhelyeznek, akár rendszeresen cserélgetve, ezáltal az automata ajtó megjelenését is rendszeresen megváltoztatva.

Automata ajtó üvegezése

Az automata ajtó üvegezését lehet különféle betekintést gátló, illetve fényt vagy hőt visszaverő fóliákkal is kiegészíteni. Ez különösen előnyös lehet, amennyiben az ajtót egy meglévő üvegfalba szeretnénk beépíteni, ahol a többi üvegelem is hasonló módon lett lefedve.

Automata ajtó üvegezése

Speciális és kivételes megjelenésű megoldásnak számít az íves automata ajtó üvegezése. Itt ugyanis nem csak az ajtó kerete, de maga az üvegelem is ívesen hajlított kivitelű. Természetesen ennek az üvegelemnek a felülete is igény szerint fóliákkal vagy egyéb megoldásokkal díszíthető.

Otthoni vagy exkluzív helyek automata ajtó üvegezési kivitele lehet az ólom- vagy tiffanny üveg. Ez jelentősen kevesebb fényt és átlátást biztosít, ellenben a megjelenés, a kivitel sokkal elegánsabb.

Automata ajtó üvegezése

A fentiek csupán kis ízelítőt nyújtanak a lehetőségek tárházából, amit egy automata ajtó üvegezése kínálhat a felhasználónak. Valójában a megoldások sora szinte végtelen. Amennyiben Ön is automata ajtó vásárlását tervezi, kérje nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink segítségét! Készséggel és ötletekkel, valamint tervezéssel, kivitelezéssel és karbantartással is állunk rendelkezésére!

További automata ajtók

Professzionális automata ajtó megoldások. DITEC automata ajtó rendszerek telepítése. Toló és szárnyas ajtónyitó automatikák szakemberektől. Toló, teleszkópos és íves automata ajtó. Intelligens és biztonságos automata ajtó vészkijáratokra. Automata ajtó biztonsági üvegezéssel. Rozsdamentes kórházi automata ajtó rendszerek akár ólom betéttel is. Szárnyas ajtónyitó és akadálymentesítés. Több mint 10 év szakmai tapasztalat, több száz referencia országszerte. Igényes automata ajtó kivitelezés, karbantartás és szerviz.